11.11.11 11.11PM

2011-11-11 @ 23:34:47
Hej! Nu är det fredag (lördag om en timme)... Har varit en helt underbar första vecka efter lovet!
Vi har fått sluta tidigt flera dagar i rad! (Du bah, ehem... Who the hell cares?)
Jag är glad i alla fall!
I tisdags slutade vi tidigt eftersom vi hade prov på eftermiddagen, så då åkte jag och kollade på en begagnad systemkamera. Jag har ju sparat i (vad som verkar som) evigheter! Pappa följde med och vi köpte kameran! Det är en Canon EOS 400D från 2006, och även om den är ganska gammal så funkar den super!
Vi har ju en gammal analog systemkamera hemma så då hade vi ju redan en massa objektiv hemma! Jag fick ju med ett kit-objektiv med kameran (18-55) och det är ju ett användbart objektiv! Men det är verkligen kul att se hur bilderna "lyfts upp" av bra objektiv!
Som denna bild som jag har tagit med min kamera:
Ha en trevlig helg!

Took a car downtown where the lost boys meet,

2011-11-05 @ 00:28:44
Tjena!
Har varit hemma hela dagen, haft lite sådär kul som ni förstår! Men sedan gick jag på bio med två goa vänner (vet inte om jag får nämna dem på bloggen direkt). Vi var i alla fall och såg "Footloose". Kan inte påstå att det var den bästa film jag sett, men den var ganska bra. Som ni förstår var det en dans-film, och efteråt kände man bara behovet av att dansa runt på gatorna! Haha, vi passade på att öva lite koreografi till vår musikal.
Den var inte bättre än Stolthet och Fördom! Fast... undra om någon film kan vara bättre än den?
Skådespelarna till huvudkaraktärerna i Footloose.
Visst är hon lik Jennifer Aniston?

C'est la vie... Oui, je parle francaïs seulement ajourd'hui!

2011-11-03 @ 00:31:51
Har höstlov - har tråkigt.
Fast jag har i och för sig hittat The Halsduk of my Dreams! Eller ska man kalla det för en snood? (Vad kallas de för något?!) Jag är väl lite sen med att hoppa på den trenden, men å andra sidan skiter jag i om det är en trend. Huvudsaken är att den är snygg! Det är den och den passar perfekt till mina fina vantar!
Oj, vad sur jag ser ut?
Ikväll har jag suttit ensam i soffan och kollat på nästan hela Stolthet och fördomar. Den var så himla fin! Åh, jag måste hyra den någon gång och se hela. Nyare versionen alltså (vet inte om jag skulle orka med den äldre).
Är jag den enda som alltid blir småförälskad i varenda romantiska snubbe i varenda romantiska film?!
Jag skojar inte, han i Stolthet och fördomar var inte ens snygg! Oh lá la! Vad ska jag ta mig till? Jag kan gå i dagar och se tillbaka på samma karaktär... Fast jag kan ju inte vara ensam om det!

Lägger in ett litet Youtube-klipp från filmen...

Det är kanske lite svårt att förstå om man inte sett vad som hänt innan, men jag höll på att när han sa "I love you..." Ils sont très bien! Jag rekommenderar filmen... :)
Voila, c'est tout!

RSS 2.0