We've died for so long, lets just get out alive

2011-06-30 @ 00:11:27
Hej allesammans!

Var på skogspromenad med kameran för några dagar sedan. Var lagom mysigt, med tanke på attdet var sjukt varmt och att jag hade glömt att äta mat (ni fattar). Men fina bilder blev det i alla fall, så något var det ju värt!


Vill också passa på att säga att jag saknar Kall så otroligt mycket! Jag måste tillbaka nästa år... Juste! Nu kom jag på en sak!!!! (Ahaaaa!)
(Inga kommentarer)

Glad sommar på er!Saknad,

2011-06-25 @ 20:45:44
Hej alla och glad sommar!

Har inte kunnat uppdatera, eftersom jag var i Kall på fiolkurs (typ det bästa jag gjort i mitt liv). Vi bodde på hotell och åt på restaurang varja dag i nästan två veckor! Sedan fick vi tid att öva nästan 5 timmar varje dag, det skulle man ju aldrig hinna med hemma.
Jag träffade massor av nya vänner från hela Sverige och det var bara så kul!

Så kommer man tillbaka hem och så på något vis är allt som det alltid har varit. I Kall behövde man inte tänka på bekymmer man hade hemma, så man hade nästan glömt dem. Och så kommer man hem och de kommer tillbaka. Gud, vad jag saknar Kall och dess personer.

Och alla var typ skitduktiga på fiol! Jag säger inte att jag är dålig, men de här människorna var helt fantastiska!

Har inte heller haft de bästa tillgångarna till Internet eller Facebook, de hade en dator på hotellet, men det var en gammal MacBook, fungerade inge vidare!
Haha, det tog ett tag innan vi hittade "Logga-ut"-knappen på Facebook.


Kalls kyrka och Åreskutan


Utsikt från vårat fönster på hotellrummet


bra!


Saknar det!RSS 2.0