This is real, this is me,

2010-11-30 @ 13:17:34

Jag idag :P

Idag drabbades jag av en åhnej-min-garderob-är-inte-tillräcklig-attack. Det löste jag snabbt med en sax och en gammal t-shirt, som ni kanske ser. Jag blev väldigt nöjd faktiskt.
Om ni undrar så har jag stuiedag, det här är inte vad jag vanligtvis brukar syssla med på morgonen.

Nu ska jag ringa Elin!


Can you remember the human nights?

2010-11-28 @ 15:46:16
Odag har varit världens tråkdag. jag har inte gjort ett skit, bara suttit hemma och gått bort tiden. Jag blir alltid lite deppad när jag är för trött för att verkligen hitta på något.

Fast det är ju trots allt första advent så lite skojs får jag ju ändå...

Annika svara på smset!!! Har jättetråkigt, kan vi inte åka pulka?

Our house, in the middle of a street

2010-11-27 @ 13:16:56
Lördag. Vaknade i morse och fick panik. Tills jag kom på att det var lördag :P . Så somnade jag om, och vaknade när pappa ryckte upp dörren, och frågade när jag skulle vara på "Hannas Trädgård" där vår klass skulle lussa. Då var klockan typ 10 över 11, och jag skulle vara där 12. Jag bestämde mig för att skita i det, jag var sjukt trött efter veckan ju.

I alla fall så ska jag, Annika och Klara träffas ikväll, och nu ska jag följa med mamma och handla.

Ungefär så här ser jag ut idag, ett anna par byxor bara.

Tröja - JC
Halsband+armband - Glitter
Byxor - Dr Denim (hittade dem nya på second hand)


Vad ska ni hitta på idag?


It's friday, and I'm in love,

2010-11-26 @ 18:55:18
Så skönt! Konserten igår gick så himla bra! Och idag är det ju fredag! Utropstecken!


NU är det dags för SVTPlay och Ung och Bortskämd. Loligt...

Hörs senare!




Do you really wanna live forever?

2010-11-24 @ 22:27:02
Jag vill vara tråkig och skriva något tråkigt. Ett s.k. "kompis-inlägg".

Men på allvar. Jag måste vara världens tursamma person som har vänner som bryr sig, som ställer upp i regn och rusk. Jag är så stolt över er, och jag vet att ni är stolta över mig, åtminstone för det mesta. Jag älskar er så himla mycket, vet inte vad jag skulle göra utan er. På allvar, hur kunde jag överleva utan er förut?

Och Annik, ja jag vet att du läser detta, du måste verkligen tro på dig själv. Våga satsa.

Ville bara säga det.

//Claramidos

I wanna know your name,

2010-11-24 @ 22:16:18
Just nu sitter jag i soffan och näsan fullständigt rinner. Det är fortfarande så gott som snöstorm ute, och sjukt kallt. Jag har varit lite risig hela dagen, kan bero på gårdagens missöden.

Har i alla fall sovmorgon till fem över halv elva imorgon! Kommer ha det de närmsta vekorna, förhoppningsvis längre!



Imorgon är det dgs för fiolkonsert, då jag ska spela solo! Superglad, och längtar!!! Det är konstigt, för för några år sedan skulle jag ha haft nerverna ut-och-in vid det här laget. Jag har liksom vant mej... Konstigt egentligen...

Aja, hare bra kexchokla!




Lay in the sun and visualize, like it's 75 again,

2010-11-23 @ 21:57:54
Åh, jag är så glad. Det nämligen så att min kjol jag gjort på slöjden äntligen är klar. Det känns som att jag gjort om den tiotusentals gånger, om och om igen. Här är i alla fall resultatet:


JAG har alltså sytt den:D

Men annars har dagen varit sunk, det är näst inpå snöstorm ute. Vi hade dessutom halv idrottsdag, och eftersom jag glömt att anmäla mig till något, blev det promenad. I motvind. I näst inpå snöstorm. Utan mössa. Men sedan tog vi och drog till McDonalds och åt äppelpaj och glass! Provade nya toblerone-smaken på McFlurry, den var god.

Ska sova nu. Börjar tidigt imorgon. Godnatt.


Does it feel better than love?

2010-11-21 @ 11:41:08
Jag satt och sökte på google lite igår, och fick syn på några designer av klädskaparen Claire McCardell. Jag blev återigen såld!

Vet egentligen inte så mycket om henne mer än att hon, liksom stora designers som Marc Jacobs, gick på Parsons "The New School". Det är faktiskt något jag skulle vilja göra. Typ de flesta som kommer ut från Parsons har en framtid som designer. Skulle vara så roligt.

Men iallafall, här är några av kläderna jag blev kär i. Kanske jag kan hitta någon utav dem på någon Vintage-affär nån gång...













Jaja, nu måste jag sluta skriva.

Hare bra Kexchokla


We are always searching for the thrill of it,

2010-11-20 @ 17:27:26
SKHLM med Klara och Annik idag. Hade egentligen inte planerat att köpa något (förutom en Corn in Cup) men när jag hittade denna fina kofta blev jag såld, eller jaa, köpt, vad säger man?







Fanns på H&M för 299:-


Måste faktiskt förvara mig själv med att det inte var ett direkt impulsköp, har tänkt länge på att jag behöver en svart kofta sen dom enda jag har är gråa eller röda eller fulblåa.

Hare bra Kexchokla!



I feel my wings have broken in your hands,

2010-11-19 @ 16:41:06
Tjobre! Idag har varit en fantastiskt skön fredag! Asså, vi hade ju SO-prov igår, och dessutom skulle en SO-uppsats in idag, och jag har inte haft så mycket tid att blogga. Men nu(!), mina vänner, är det dags!


Så trodde du att det skulle vara en överaskning, men det var det inte.


Nämen i alla fall, nu är det Vampire Diaries på TV6 play för min del. Men först ska jag uppdatera om mina dagar.

Måndag: Var i skolköket hela dagen, fast det var ganska skönt faktiskt. Slapp skolan.
Tisdag: So
Onsdag: Följde med Hedvig och kollade på premiären av första delen av sista filmen i Harry Potter! Hedvig skulle egentligen gått med Jossan, men Jossan blev sjuk, och då hade de redan bokat platser och köpt biljetter. Men, jag säger det till alla ni som inte sett den än: SE DEN!!! Den var sjukt spännande och helt klatr den bästa av alla filmerna!
Träffade dessutom två kompisar från min förra klass inne på toaletten på Heron City. Visade sig att dom satt två rader över oss i biosalongen. Eftersom vi bor rätt nära varandra fick jag skjuts hem av dem. Roligt.
Torsdag: So-prov, SO-uppsats och sedan fiollektion.
Idag: Bra dag helt enkelt!
Imorgon: Hoppas på Skärholmen med Klara och Annika, men det kanske blir söndag.

Håller på med en ny design också :D

Jag har tänkt på en sak, det är alltid jättekul att se vilka bloggar en bloggare följer. Så därför tänkte jag vara bloggare och skriva vilka bloggar jag läser, regelbundet.

Först denna blogg, som min kusin skriver
AlmostSevenDaysAWeek

Och sedan denna, som Klara, en väldigt god vän till mig skriver.
Klara Gadd

Så nu får ni spana in dem, Och ha en bra helg!


Min outfit, fast bilden är gammal.


Hare bra Kexchokla!

I've been away for a while now,

2010-11-14 @ 18:51:18
Förlåt för dålig uppdatering. Känner mig riktigt usel när jag ser att det är några stackare som knotar sig in på bloggen varje dag, och så har jag inte uppdaterat på typ jättelänge.

Har egentligen inte så mycket att säga, har bara varit borta i helgen.

I fredags var det dags för mig att ta plats i skolans kök, eftersom vår skola har ett system där elever ska få jobba i två dagar som mattant. Så jag ber er alla som latar till det, typ ställer tallriken snett, besticken i sopkorgen o.s.v. SLUTA! Ni anar inte hur sur man blir!!! Det är så störande med alla som tycks göra det med flit, och sedan går därifrån med ett brett flin på läpparna.

Aja, stort sett var det ganske kul att jobba där, slippa skolan och sånt. Dessutom får man alltid välja något ur cafeterian :D.

Så imorgon är det off till skolköket igen, ska faktiskt bli skönt att slippa koncentrera sig.

Det var allt, hoppas det täcker litegrann :P




Greys Anatomy-tajm

2010-11-10 @ 21:56:47
Myser framför tv:n (och datan, obviously :P), Greys Anatomy på gång. Måste säga att jag inte är ett jättefan av "dokumentär-avsnittet", men vad ska man göra?



Vi fick sluta tidigare i skolan idag, så jag, Elin och Hedvig åkte till centrum. Det är så överdrivet, de har redan sattit upp julbelysning. Jag menar, det är ju typ mer än en månad kvar! Men i alla fall, jag behövde köpa knappar till kjolen jag syr ( i skolan), och medel för mocka, som jag kan ha till mina skor.

Visade sig sen att mamma köpt hon med, så det var ju lite onödigt.

Men sedan var jag och pappa på woody och kollade på garderobsdörrar. Sedan gick jag till Stuvstakyrkan och var med på SMU-middagen.

Tänker göra lite SO också, ska försöka ta varje tillfälle i akt. Jag vet, varför bloggar jag överhuvud taget just nu då?
Inte f** vet jag...

Får väl lägga av, för ikväll asså.

Såå... Hare bra Kexchokla!

Rummet

2010-11-08 @ 21:56:03
Nu är det på gång!!! Efter flera år av väntan, ska vi äntligen göra om mitt rum. Tapeterna har börjat lossna, kläderna får inte plats i garderoben, och min bokhylla är nerklottrad med grön krita och klistermärken.

Men nu har jag valt tapet, tittat på bokhylla och kollat på nya garderober (skjutdörrsvarianten)!

Tapeterna är vita med gråa "skuggningar" av typ björkträd.

Bokhyllan:

PS Nybygge från Ikea

Och garderoben kommer bi så himla stor!!


Schitagla'!


Hare bra Kexchokla!

Måndag på allvar

2010-11-08 @ 19:38:48
Nu är det dags att leva verklighet igen. I tre veckor har jag haft så roligt att det känts som ett annat liv, inte mitt. Men nu är det tillbaka till skolan, kompisarna och allt.


Har känt mig helt borta hela dagen!

Nu måste jag skynda på för nu är det fiolgrej!!!!


BRÅTTOMMM!

Mandae

2010-11-01 @ 11:32:26
Haha, nån som förstod skämtet?

Svampturen var lyckad igår, och nu är vi 11 liter rensad och delad svamp rikare här hemma. Men idag ska jag försöka ro in till stan och köpa ett par shorts jag <3<3<3.

Bilder på dom kanske dyker upp senare.

Här är lite bilder iallafall:


Svampen från igår...

-||-

*Min stolthet* (Jag plockade den)


Såhär ser jag ut idag!





Hare bra Kexchokla!


RSS 2.0